Rólam

Első találkozásom a masszázzsal 15 évesen történt a BHSE futófolyosóján, ahol önszorgalomból mindenki megelégedésére sporttársaimat kezdtem masszírozni. Edzőmnek ez feltűnt és rábeszélt, hogy képezzem magam hobbimasszőrből profivá. Így az atletizálás és futás mellett egy újabb szenvedélyt és szakmát köszönthettem a mindennapjaimban.

  • 1991: Korányi Szanatórium, gyógymasszőr és fizioterápiás asszisztens
  • 1996: Oktáv Oktatási Központ, OKJ gyógymasszőr
  • 1998-2004: masszőr, gyógymasszőr és természetgyógyász oktató

2000 nagy változást hozott az életemben, egy orvos barátommal megalapítottuk a Centro-Medical orvosi magánrendelőt, ahol a 2015 augusztusáig dolgoztam. Ekkor úgy éreztem eljött a pillanat, hogy visszaadjam a sportnak, amit tőle kaptam. Élsportolóként megtudtam mi a fájdalom, masszőrként megtanultam hogyan csillapítsam azt. Rendelőnk alapításától fogva képeztem magam a sportolók speciális fájdalomcsillapítására, kezelésére. Éveken keresztül a női tőrválogatottal jártam a világot. Kezeim közt egyaránt fordult meg olimpikon és tömegsportoló. Munkám során kitapasztaltam a futás, vívás, kajak-kenu, balett és sok egyéb mozgásforma sajátságos panaszait és ezek terápiáját.

Pár sorban a sport múltamról: 9 éves korom óta atletizálok. 15 évesen kezdtem el ismerkedni a hosszabb távokkal. 1990-ben 12 órás futóversenyen megfutottam korosztályom akkori országos csúcsát. 35 éves koromig aktívan versenyeztem a magyar ultra élvonalában. Lefutottam az akkori idők 6. legnehezebb versenyét Davosban.

A sporttól soha nem tudtam elszakadni. Válogatottból amatőr lettem. Megtanultam, tisztelni az itt küzdő emberek érzéseit, fájdalmait. Számomra eddig ismeretlen problémákkal találkoztam, mint például a nem gyermekkoruk óta sportolók, a túlsúllyal küzdő és a nem profi körülmények közt készülők panaszai. Mivel azt látom, hogy az élsportban kellő mennyiségű szakember van, viszont a tömegsportolókkal profi szinten nem foglalkoznak megfelelően, ezért szeretném ezt az űrt betölteni.

Szeretettel várlak, egyeztessünk időpontot,
Balla Sándor
a sportolók sportoló gyógymasszőre
+36209616110

0
év

tapasztalattal, Balla Sándor kezei biztosan tapintanak rá a fájó pontokra

0
kilométer

az ultramaratonok, akadályversenyek során gyorsan felhalmozódtak a lefutott kilométerek

0
liter

masszázskrémet maszírozott vendégei bőrébe az elmúlt évek alatt

0
elégedett vendég

aki egyszer kipróbálta, minden verseny előtt, minden felkészítési időszak alatt visszatér a bizonyítottan profi sportmasszőr kezei közé