Rólam mondták

A vendégeim tudják a legpontosabban megfogalmazni, hogy miért is érdemes hozzám bejelentkezned gyógymasszázsra. Beszélhetünk szaktudásról, mutathatok bizonyítványt, de a végén úgyis az a lényeg, hogy TE elégedetten távozz és új időpontot kérj.

Szilágyi Áron

Olimpia és Világbajnok kardvívó


Szilágyi Áronnak hívnak, Olimpia és Világbajnok kardvívó vagyok. Sanyit a mesterem ajánlotta, akit akkor már régebb óta kezelt. Ő akkor is tudott segíteni amikor más már nem. Az egész magyar vívó társadalom sokat köszönhet neki! Élete a sport, mindent tud a sportolók testi és lelki fájdalmáról, és azt kiválóan is orvosolja!

Ő akkor is tudott segíteni amikor más már nem.

Rózsa Csilla

Golf bajnok


Rózsa Csilla vagyok, golfozó. A World Junior Golf Series világranglistájának vezetője 2012-2013-ban. Sokszoros Felnőtt és Junior Magyar bajnok. 17 éves koromra majd az egész világot bejártam, de Sanyiban találtam meg azt az embert, aki egyszerre segíti az izomzatom és az agyam tökéletes újraindítását.

Sanyiban találtam meg azt az embert, aki egyszerre segíti az izomzatom és az agyam tökéletes újraindítását.

Szarvas Krisztina

Táncművész


Szarvas Krisztina vagyok, több mint 10 éve dolgozom a magyar táncművészetben, profi táncművészként. Rengeteg főszerep elvárásainak, feszített munkamorálnak, lelki és fizikai stabilitásnak, és technikai profizmusnak kell eleget tenni nap mint nap a szakmámban. Mivel a testem a kifejezésem legnagyobb felülete,a bizalmon és figyelmen kívül rendszeres ápolást igényel. A párom, Lontay Balázs világbajnok kardvívó által volt szerencsém megismerni Balla Sándort. Közvetlenségét és szakmai tudását látva, kevés időre volt szükségem, hogy teljes bizalmat szavazzak neki. A gyakori sérüléseim miatt nyugodt szívvel kerestem fel és keresem fel a mai napig, már több mint 4 éve. Az évek alatt jó pár kollégámnak ajánlottam Sándort és a visszajelzések sokaságát látva, a mai napig őt hívom, ha segítségre van szükségem! Hálás vagyok a segítségéért és hogy hozzá járul ahhoz, hogy 100%-an tudjak működni. Ezért számomra már nem kérdés az ő tudása. Bátran ajánlom tehát mindazoknak, akiknek fontos a fizikumuk teljes épsége!

Bátran ajánlom tehát mindazoknak, akiknek fontos a fizikumuk teljes épsége!